Oplaadbare hoofdlamp

In de categorie ”ik heb hem zelf ook” valt mijn oplaadbare core batterij van Petzl. Een heel handig item waarmee je een Petzl hoofdlampje verbouwt tot oplaadbare variant. Het mooie is dat je kan switchen tussen beide energie systemen. Heb je stroom? Dan is de oplaadbare core accu erg handig. Zit je in de middle of nowhere? Dan zijn juist de drie AAA batterijen een stuk praktischer.

Op de website van Mountainreporters heb ik een artikel gepubliceerd over deze handige accessoire. Ik gebruik het lampje nu een aantal maanden en ben erg tevreden. Als ik dan al een nadeel kan noemen dan is het wellicht het feit dat deze batterij alleen in de nieuwe Petzl lampjes past waarbij vermeld staat dat ze passen in het ”Hybrid Concept”. Jouw oude lampje upgraden gaat dus niet lukken……

De core batterij is te koop via de webshop van Bas Buitensport. Net als de hoofdlampjes Tikka en Tikkina.