Win actie mountainreporters

Update: deze winactie is gesloten, er is een gelukkige winnaar. Heb jij niet gewonnen maar wel zin in een lekker kopje kampeerkoffie? Deze koffiemaker is te koop bij Bas Buitensport in de winkel en webshop.


Het gebeurt niet vaak dat je via de kanalen van Bas Buitensport iets kan winnen. Voor een samenwerking met mountainreporters maak ik echter graag een uitzondering. Al is het alleen maar omdat mijn favoriete item verloot wordt: een Cafflano Klassik! 🙂

De Cafflano Klassic is dé koffiemaker als je graag buiten bent. Op reis, tijdens een picknick, voor een kampeervakantie of tijdens een boottocht, met dit apparaat maak je het perfecte kopje verse koffie. Heet water en je favoriete koffiebonen is alles wat je nodig hebt.

Kijk hier voor de winactie van de Cafflano Klassic op de website van mountainreporters.  Kan je niet wachten tot de sluitingsdatum van deze actie? Of ben jij het type dat ”toch nooit iets wint?” Bestel hem dan in onze webshop of koop hem in de winkel. Bekijk het filmpje hieronder voor een demonstratie.