Vrijdag 18 mei boekpresentatie #outdoorwageningen

Yes! Het binnenwerk van het boekje #outdoorwageningen is inmiddels gedrukt. Op vrijdag 18 mei komt het boekje uit waar ik achter de schermen al een geruime tijd mee bezig ben. Veel Instagrammers hebben een bijdrage geleverd en Uitgeverij Blauwdruk heeft fantastisch werk verricht.

Hieronder het officiële persbericht mét uitnodiging voor de boekpresentatie en Instawalk (wel even aanmelden). Hoop jullie daar te zien!

———————————————————————————————–

Uniek instagramboekje over ‘outdoor’ Wageningen

Vrijdagavond 18 mei is de presentatie van #outdoorwageningen, een boekje vol met prachtige foto’s van de nabije omgeving van Wageningen. De presentatie is in het Schip van Blaauw maar omvat ook een Instawalk in het buitengebied van Wageningen.

Hashtag #outdoorwageningen
Wageningen is gezegend met een prachtige omgeving. Waar vind je een rivierenlandschap, een heuvelgebied en een vallei zo dicht bij elkaar? Ilonne Bongers (Bas Buitensport) en Wim de Vos (Web-care) kwamen een aantal jaar geleden op het idee om de hashtag #outdoorwageningen in het leven te roepen.

Actieve Instagrammers
Instagrammers die door het buitengebied struinen en dit vastleggen op hun camera kunnen met deze hashtag foto’s delen op Instagram. Een actieve groep Instagrammers maakt inmiddels veelvuldig gebruik van deze hashtag. Dankzij hen is er een grote verzameling foto’s van de mooie natuur in Wageningen gedurende alle seizoenen.

Uitgeverij Blauwdruk
Van de mooiste foto’s maakt Uitgeverij Blauwdruk een prachtig klein vierkant boekje. De foto’s worden ingeleid door Ilonne Bongers en Arnold van Vliet en gaan vergezeld van korte teksten en columns van de Instagrammers over hun passie voor het fotograferen. Het boekje is tweetalig (Nederlands/Engels) en geeft een kijkje in de unieke natuur van Wageningen. Het boekje ligt vanaf 18 mei in de winkel en kost 12,50.

Boekpresentatie en Instawalk
Vrijdagavond 18 mei zal om 19.00 uur bij Uitgeverij Blauwdruk (Het Schip van Blaauw, Generaal Foulkesweg 72) de boekpresentatie plaatsvinden. Deze presentatie zal samengaan met een unieke Instawalk georganiseerd door MediaLab Wageningen. De Instawalk gaat door een prachtig stukje natuurgebied van Wageningen. Let op: schoeisel dat tegen modder kan is aanbevolen!

Graag aanmelden
Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Voor deze avond wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro, koffie/thee en een drankje na afloop zijn inbegrepen. Betalen kan op de avond zelf of via deze link in de webshop van Uitgeverij Blauwdruk.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer jouw plekje via info@basbuitensport.nl of telefonisch via 0317-426511.