Bas Buitensport op Duurzame Lentemarkt

Op tweede paasdag, maandag 2 april, is er in Wageningen een gezellige Duurzame Lentemarkt. Meer dan 50 kramen staan rondom de Grote Kerk, het Raadhuisplein, de Vijzelstraat en het Salverdaplein. Bas Buitensport is ook te vinden op de markt met een kraam vol duurzame producten: de oplaadbare Waka Waka lampjes en de mooie drinkflessen van Klean Kanteen.

Naast kraampjes met duurzame en lente gerelateerde artikelen vind je op het Raadhuisplein heel veel bedrijven die zich inzetten om voedselverspilling te voorkomen. Je krijgt tips om thuis verspilling van eten te voorkomen én je kan hier lekkere hapjes proeven van eten dat gered is van de afvalstroom.

Kom gezellig naar Wageningen centrum! De markt is van 13.00-17.00 uur. Hier vind je meer informatie over de markt.