Secondhand Sunday 2018

Yes! Ook dit jaar staat er weer een Secondhand Sunday gepland! Dé plek om jouw nog bruikbare buitensport spullen te verkopen of op zoek te gaan naar een mooie tweedehands aanvulling voor jouw eigen uitrusting.

De Secondhand Sunday van 2018 vindt plaats op zondag 11 maart van 13.00-17.00 uur bij ons in de winkel.

Tijdens de Secondhand Sunday kun je jouw nog bruikbare buitensportspullen bij ons in de winkel laten verkopen. Het mogen alle artikelen zijn die met kamperen, wandelen en vakantie te maken hebben zoals tenten, stoeltjes, rugzakken, branders, reisgidsen en taalboekjes, maar ook kleding, schoenen en sandalen.

Geïnteresseerden kunnen op zondag 11 maart tussen 13.00 en 17.00 uur komen snuffelen tussen het tweedehands aanbod. Kom gezellig langs, wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers!

Voorwaarden
– Je kan de tweedehands artikelen van 1 t/m 9 maart bij ons in de winkel inleveren.
– De tweedehands artikelen zijn nog in goede staat, compleet en schoon.
– Je bepaalt zelf de verkoopprijs van het artikel. Wij kunnen je wel advies geven.
– Is jouw artikel verkocht? Uitbetaling kan plaats vinden in contant geld (75% van de verkoopprijs) of in een Bas Buitensport kadobon (90% van de verkoopprijs).
– Wil je een tent verkopen? Zorg dan voor een mooie foto van de opgezette tent omdat bij ons in de winkel geen plek is om de tent opgezet te laten zien.
– Is jouw artikel niet verkocht dan krijg je hiervan ook bericht. Je kan het artikel weer ophalen t/m 25 maart 2018. Na deze datum worden de niet verkochte spullen naar de kringloop gebracht.

Heb je onze eerdere edities gemist? Kijk hier voor een impressiefilmpje van vorig jaar.