Kampeerfeest 25 jaar Bas Buitensport

Bas Buitensport bestaat dit jaar 25 jaar! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseren we een kampeerfeest tijdens het weekend van 28/29 oktober 2017. Draag jij Bas Buitensport een warm hart toe en vind je het leuk om te kamperen? Ga dan gezellig mee!

Aan het einde van de zomertijd als de klok een uurtje terug gaat, genieten we van een weekendje kamperen in de bossen op landgoed Quadenoord (Renkum).

Het kampeerfeest start op zaterdagmiddag 28 oktober om 14.00 uur en eindigt zondag 29 oktober rond 14.00 uur. Inbegrepen zijn een avondmaaltijd, koffie/thee/drinken, ontbijt, lunch en een overnachting in het bos in je eigen tent (een camper/caravan mag natuurlijk ook!).

De kosten voor dit kampeerfeest bedragen 25 euro per persoon. Er zijn maximaal 30 plaatsen rondom het kampvuur beschikbaar. Ga je gezellig mee? Geef je op door een mailtje te sturen naar: info@basbuitensport.nl.

Wat: Feest 25 jaar Bas Buitensport
Wanneer: zaterdag 28 /zondag 29 oktober 2017
Waar: Landgoed Quadenoord (Renkum)
Kosten: 25 euro per persoon (incl. eten en overnachting)