Beursbezoek OutDoor Friedrichshafen 2017


Elk jaar rond de zomer vindt in Friedrichshafen (Duitsland) de grootste outdoorbeurs van Europa plaats. Dit is dé plek om op zoek te gaan naar nieuwtjes op het gebied van outdoor. Ik kom er graag en maak altijd een paar dagen vrij in mijn agenda om inspiratie op te doen. Rond wandelen door 11 grote hallen vol met buitensport spullen vind ik een erg leuke kant van mijn werk. Naast drie dagen beursbezoek ging ik ook mee met een ”microadventure”. Bij een microadventure is het de bedoeling dat je een stukje avontuur toepast in je dagelijkse (werk)leven. De filosofie is dat als je van 9-5 werkt dat je dan van 5-9 tijd hebt voor avontuur.

Het was een geweldige ervaring en een avondje buiten inclusief een nachtje slapen in een hangmat voelde voor mij als twee weken vakantie. Hieronder 3 video’s van de beursdagen en 1 video van het microadventure.

Beursdag 1

Beursdag 2

Microadventure

Beursdag 3