Workshop voorbereiding lange afstandswandeling

Voorbereiding lange afstandswandeling
Ben jij van plan om deze zomer een lange afstandswandeling van rond de 200 km te gaan maken? Dan is de workshop ”Voorbereiding lange afstandswandeling” zeker iets voor jou. Wageninger Jan Gerritsen wandelt zelf gemiddeld 1000 km per jaar en hij heeft inmiddels flink wat ervaring opgebouwd. Zijn beste tips voor een goede voorbereiding voor een lange afstandswandeling deelt hij op dinsdagavond 13 juni tijdens een workshop in de winkel van Bas Buitensport.
 
Inhoud workshop
Wat kan je verwachten? De workshop zal vooral gaan over hoe je met een zo licht mogelijke bepakking een lange wandelreis kan gaan maken (van rond de 200 km). Wat neem je mee en wat laat je liever thuis? De workshop zal zich specifiek richten op wandelingen voor volwassenen door een (min of meer) bewoond gebied onder de 1000 hoogte meters. Jan deelt zijn ervaring over hoe je wel degelijk een bepaalde mate van comfort kan bereiken tijdens zo’n uitdagende reis.
 
Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. In verband met de beschikbare ruimte graag even laten weten als je denkt te komen. Stuur een berichtje naar info@basbuitensport.nl of zet jezelf op de gastenlijst via het bijbehorende Facebookevent.
 
Wanneer?
Datum: Dinsdagavond 13 juni
Tijdstip: Inloop 19.30 uur (met koffie/thee/sap), start workshop 19.45 uur tot ongeveer 21.00 uur