Rite in the Rain

Rite in the RainAls je veel buiten bent en daar ook notities maakt dan herken je het ongemak van nat papier. Als je notitieblokje nat is dan vallen ook je aantekeningen letterlijk in het water. Gelukkig is er een heel eenvoudige oplossing binnen handbereik: Rite in the Rain notitieblokjes. Deze notitieblokjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten maar elk met de unieke eigenschap dat het papier waterafstotend is. Zelfs helemaal ondergedompeld kun je nog aantekeningen maken. Rite in the Rain is duurzaam geproduceerd, volledig biologisch afbreekbaar en schrijft en voelt als gewoon papier. Wij hebben verschillende formaten notitieblokjes in ons assortiment. En wil je helemaal op safe spelen? Dan is de Rite in the Rain pen of het speciale Rite in the Rain potlood een waardevolle reisgenoot.