Wie is Bas?

Ook al doet de naam Bas Buitensport anders vermoeden, Ilonne is de drijvende kracht achter Bas Buitensport. Maar waar komt dan die naam Bas vandaan?

In 1992 stond de oprichtster van Bas Buitensport voor de keuze om een naam voor haar bedrijf te bedenken. Iets met buitensport moest het zijn. Daarnaast had ze ook twee kinderen: Bas en Ilonne. Geschuif met letters, namen en woorden leverde uiteindelijk de naam Bas Buitensport op. Jaren later, in 2009, nam Ilonne de winkel van haar moeder over. De naam Bas was toen al zo ingeburgerd in Wageningen en omstreken dat die naam behouden bleef.

Naast het enthousiast verkopen in de winkel is Ilonne ook achter de schermen bezig met de webshop en natuurlijk, heel belangrijk, het inkopen van mooie nieuwe artikelen. Kamperen is haar met de paplepel ingegoten en de liefde voor het buitenleven geeft zij weer door aan haar twee eigen kinderen.

Vrijwel alle items die je bij Bas Buitensport in het assortiment vindt worden door Ilonne uitvoerig getest zodat zij jou een passend advies kan geven. In de blog berichten deelt zij informatie over de dingen die ze tegenkomt op haar pad als buitensport liefhebber, als ondernemer en als mens. Haar motto: het gaat niet om de eindbestemming, het is de reis er naar toe die het de moeite waard maakt!

Vind je het leuk om meer achtergrond verhalen te horen? Volg Bas Buitensport dan via de stories op Instagram.

De zakelijke variant van ‘Wie zijn wij’ kunnen wij eenvoudig samenvatten door de volgende gegevens te delen:
Kvk nummer Bas Buitensport: 09075602
BTW nummer Bas Buitensport: NL001920596B12